Bedrijfsgegevens
V-nus
IJweg 686
2131LR Hoofddorp
Tel: (085) 060 93 64
E-mail: info@v-nus.nl
K.v.K. : 83526455
BTW.nr.: NL862904560B01

Algemeen
Door je bestelling geef je te kennen dat je met de leverings-, en betalingsvoorwaarden van V-nus akkoord gaat. V-nus heeft het recht zonder opgave van reden de leverings-, en betalingsvoorwaarden te veranderen. Voor een koopovereenkomst gelden echter de voorwaarden zoals op de dag van de op de factuur vermelde datum.

Prijzen
De vermelde prijzen voor de aangeboden artikelen zijn in euro’s inclusief BTW.
De prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten en hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.


Betaling
Na een bestelling ontvang je direct een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten, inclusief verzendkosten. Betaling geschiedt altijd geheel vooraf: direct en online door middel van creditcard, paypal of iDEAL. Voor online betalingen worden géén extra kosten berekend.
Uw bestelling wordt verzonden wanneer de betaling bij V-nus binnen is.

Levering
Alle artikelen zijn in principe op voorraad en we streven naar een levertijd van 3 werkdagen (na ontvangst van de betaling). Indien een artikel niet meer leverbaar is vervalt de koopovereenkomst. De vermelde levertijden zijn slechts een indicatie en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Retourneren
Artikelen kunnen binnen 14 dagen geretourneerd of geruild worden, zonder opgave van reden, mits ongedragen, onbeschadigd en ongewassen met bijsluiting van de factuur. Retourzendingen zonder factuur worden niet in behandeling genomen.
Retourzendingen zijn voor rekening van de koper.
Terugbetaling vindt plaats binnen 5 werkdagen na ontvangst van de artikelen. Retourzendingen welke niet voldoende gefrankeerd zijn worden niet aangenomen.

Retouradres:
V-nus
t.a.v. Retourafdeling
IJweg 686
2131LR Hoofddorp

Klachtenprocedure
Klachten kunnen kenbaar gemaakt worden per mail aan info@v-nus.nl.
Alle klachten worden serieus en zo snel mogelijk in behandeling genomen.

Privacy
Uw persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt. V-nus gebruikt deze gegevens slechts voor eigen administratie en om u in de toekomst eventuele aanbiedingen te doen. Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. V-nus respecteert hierbij in alle gevallen de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.

Afbeeldingen
Alle afbeeldingen worden zo goed mogelijk getoond. Toch kan een artikel op details afwijken. Alle foto’s en specificaties zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot een schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst. Aan de kleuren en afmetingen kunnen geen rechten ontleend worden.
© 2024 V-nus

VNUS-Ondershirt

10% Korting

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang korting bij de eerste bestelling.*

alleen voor nieuwe klanten

× Direct chatten