FAQ

Ga direct naar

Betalen

IDEAL

Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internetbetaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Je bestelling wordt meteen in behandeling genomen.

Bilink

Achteraf betalen, geen probleem. Kies Billink en je kunt eerst je bestelling afwachten en betalen binnen 14 dagen.

Bancontact

Speciaal voor onze Belgische klanten.

Verzenden

Verzenden binnen Nederland

Wij versturen alle bestellingen met PostNL. Als u bestelling is verzonden, ontvangt u hiervan een email met track en trace gegevens. Zo kunt u zien hoe laat het pakket bij u wordt afgeleverd. Wanneer je voor 17.00 uur je bestelling plaatst, zal je in de meeste gevallen je bestelling de volgende werkdag al in huis hebben!
Nieuw, Pak je gemak! Bepaal zelf wanneer, waar en hoe laat je bestelling wordt afgeleverd. Dit kun je eenvoudig in het afrekenscherm zelf kiezen. Liever s’morgens vroeg of ophalen op een pick-up point? Dat kan allemaal. Voor bestellingen binnen Nederland geldt gratis verzending bij besteding van boven de €100,-.

De ‘2-pack’ kan door de brievenbus en je hoeft niet thuis te blijven om een pakketje in ontvangst te nemen. De t-shirts liggen op de deurmat of in de brievenbus als je thuis komt.

Bij een bestelling die niet door de brievenbus kan, wordt de bestelling per pakket verstuurd. Je ontvangt een email waarin vermeld staat hoe je je pakket kan volgen.

Verzenden naar België en Duitsland

Na het plaatsen van een bestelling, ontvang je een bevestigingsemail. We streven naar een levertijd van maximaal vijf werkdagen (na ontvangst van de betaling).
Wij verzenden jouw bestelling ook naar België en Duitsland. Je ontvangt een email waarin vermeld staat hoe je je pakket kan volgen.

Onbestelbaar

Indien een pakket onbestelbaar retour komt door foutief opgegeven adresgegevens door de klant, zullen de kosten voor het nogmaals verzenden van het pakket in rekening worden gebracht bij de klant. Indien de adresgegevens kloppen neemt V-nus deze extra verzendkosten uiteraard voor haar rekening.

Bestelling afhalen

Het afhalen van een bestelling kan alleen op afspraak.
Als je hebt aangegeven de bestelling te willen afhalen, nemen wij contact met je op voor het maken van een afspraak.
Het passen van de shirts is op dit moment (nog) niet mogelijk.

Hoe werkt het ruilen of retourneren?

Wil je je bestelling of een deel daarvan omruilen of terugsturen? Stuur dan een mail naar info@v-nus.nl. Je geeft hier door voor welk product je je retour wilt ruilen, of dat je het aankoopbedrag terug wilt.

Retourneer vervolgens je product(en) voorzien van je naam en ordernummer naar:

V-NUS Retourafdeling
IJweg 686
2131LR Hoofddorp
Nederland

Let op: de verzendkosten voor je retour zijn voor eigen rekening. Bij een omruiling sturen wij de vervangende items gratis naar je op.
Twijfel je over de maat of pasvorm van je aankoop? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

Wat gebeurt er als ik mijn retour heb verzonden?

• Heb je ervoor gekozen je producten te ruilen? We sturen je de nieuwe producten direct na ontvangst van je retour toe.

• Wil je je geld terug? Wij betalen het volledige aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen.

Is het nodig om een Track & Trace-zending te kiezen?

Verzenden met Track & Trace is niet verplicht, maar heeft wel de voorkeur. Mocht de retour onverhoopt niet bij ons aankomen, dan kun je met de trackingcode bewijzen dat je je pakket hebt verzonden.

Wat gebeurt er als mijn retour niet aankomt?

Als je kunt aantonen dat je je retour hebt verzonden, zorgen wij alsnog voor terugbetaling of omruiling binnen 14 dagen na de verzenddatum van jouw retour. Bewaar je verzendbevestiging dus goed totdat je van ons een mail krijgt dat wij je retour in goede staat hebben ontvangen.

Herroepingsrecht

Het wettelijke recht tot herroeping bedraagt bij ons 30 dagen vanaf de dag dat jij de producten in bezit hebt genomen. Om je recht van herroeping waar te nemen, dient je ons via een duidelijke verklaring (bijv. een per post verstuurde brief of e-mail) te informeren over je besluit om deze overeenkomst te herroepen. Hiervoor kun je gebruik maken van het modelformulier voor herroeping, maar dit is niet verplicht.


Wil je per post je herroepingsrecht uitoefenen, dan kun je deze richten aan bovenstaand adres of mailen naar info@v-nus.nl.


Je mag de overeenkomst ook herroepen door je bestelling zonder commentaar te retourneren. Voor zover er wegens omstandigheden geen afwijkende situatie ontstaat, wordt de retournering van de goederen zonder commentaar als herroepingsverklaring waargenomen. Om de herroepingstermijn na te komen, volstaat het om de mededeling betreffende het waarnemen van het recht van herroeping de goederen voor verstrijken van de termijn van herroeping zonder commentaar te versturen.

Gevolgen van herroeping
Indien je deze overeenkomst herroept, dienen wij alle betalingen die wij van je hebben ontvangen, incl. verzendkosten (met uitzondering van de verzendkosten van de retourzending), uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van je mededeling over de herroeping van deze overeenkomst, terug te betalen. Voor de terugbetaling maken wij gebruik van dezelfde methode die jij voor de oorspronkelijke transactie hebt toegepast, tenzij er nadrukkelijk iets anders met jou is overeen gekomen; in geen geval worden jouw kosten voor deze terugbetaling berekend.

Wij kunnen een terugbetaling weigeren totdat wij de goederen weer van jou in ontvangst hebben genomen of tot jij hebt aangetoond dat je de waren heeft geretourneerd, al naar gelang welk geval eerder van toepassing is.

Je dient je bestelde producten in ieder geval binnen 14 dagen vanaf de dag waarop jij ons over de herroeping van de overeenkomst hebt geïnformeerd naar bovenstaand retouradres te retourneren. De termijn wordt nagekomen mits je de goederen voor het verstrijken van de termijn van 14 dagen retourneert.

Je dient de waardevermindering van de goederen slechts voor jouw rekening te nemen als deze waardevermindering het gevolg is van het hanteren van de goederen, verdergaand dan nodig is om de aard, de kenmerken en het functioneren van de goederen vast te stellen: passen is geen probleem, maar (bewust) de producten beschadigen is natuurlijk niet geoorloofd.

Wasvoorschrift

De shirts kunnen gewassen worden op 40 graden. Gebruik niet te veel wasmiddel, dat veroorzaakt extra krimpen. Wij raden af om de shirts in de droger te doen. Ze zullen altijd extra krimpen en de levensduur wordt aanzienlijk verkort. Voor alle shirts geldt dat ze het mooist blijven als je ze nat ophangt.

Materiaal

TENCEL®, de wondervezel

TENCEL® is zo zacht als zijde, zo sterk als polyester, zo makkelijk te verzorgen als acryl, zo koel en plezierig als linnen, zo warm als wol, en veel beter vochtabsorberend dan katoen. TENCEL® is gemaakt van natuurlijke houtcellulose, afkomstig van de eucalyptusboom, combineert de meest gewilde en belangrijke eigenschappen van vele natuurlijke en synthetische vezels.

Subliem vochtmanagement

TENCEL® heeft een meer dan uitstekende opname van transpiratievocht. Het absorbeert ruim 50% meer vocht dan katoen en staat het vocht vervolgens direct weer af aan de atmosfeer. Dus geen natte plekken meer onder je oksel of op je rug. TENCEL® wordt niet voor niets al veel gebruikt voor bedbekledingsstoffen.

Antibacterieel

Doordat transpiratievocht zo goed in de TENCEL®-vezel wordt opgenomen, voelen bacterieën er zich niet thuis. Het vocht wordt direct geabsorbeerd van de huid, en naar de binnenkant van de vezel getransporteerd. Op die manier ontstaat er geen vochtlaagje op de huid, waar bacteriën kunnen groeien.TENCEL® voorkomt derhalve bacterieëngroei en daardoor ook huidirritatie. Kleding van TENCEL®-stoffen zijn dan ook zeer geschikt voor de gevoelige huid. Dit blijkt uit recente dermatologische studies die hebben aangetoond dat het gebruik van TENCEL®stoffen het comfort en gevoel van welzijn vergroten.

Duurzaam en milieuvriendelijk

TENCEL® is van basis een 100% natuurlijke grondstof, en is volledig biologisch afbreekbaar. De grondstof eucalyptushout komt van duurzaam onderhouden boomkwekerijen. Het kreeg het Europese kwaliteitskeurmerk PEFC en het internationale keurmerk FSC. TENCEL® heeft talrijke prijzen ontvangen voor zijn milieuvriendelijke productieproces. TENCEL® is de enige vezel-producent ter wereld met het Europese Unie Eco-label.

V-nus heeft 2 shirts met Tencel, de Dry Comfort Naturel Sand en de Dry Comfort White. Deze shirts zijn leverbaar in de maten S t/m XXL.

Maattabel

Weet u niet zeker welke maat u wilt bestellen? In onderstaande tabel staan de maten vermeld in cm. De maten zijn gemeten als het t-shirt plat op tafel ligt. Onze klanten bestellen normaal gesproken de maat die ze altijd dragen bij een t-shirt.

Twijfelt u tussen 2 maten? Dan adviseren wij u om de kleinere maat te bestellen. De shirts vallen iets ruim.

Houdt u er wel rekening mee dat ze na een wasbeurt altijd nog iets zullen krimpen. Daar is bij de maatvoering rekening mee gehouden.

V-nus Stretch en Dry Comfort:

 

Bent u toch niet zeker over uw maat?
Neem gerust contact met ons op via info@v-nus.nl of 085-0609364

 

 

VNUS-Ondershirt

10% Korting

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang korting bij de eerste bestelling.*

alleen voor nieuwe klanten

× Direct chatten