OVER ONS

Hoogwaardige kwaliteit
voor de beste prijs.

Streven naar perfectie

Onze shirts zijn gemaakt van de fijnste materialen en worden met vakmanschap vervaardigd om een luxueuze ervaring te bieden aan onze klanten. Daarnaast besteden we veel aandacht aan het ontwerp en de pasvorm, zodat de shirts perfect aansluiten en er stijlvol uitzien ongeacht de gelegenheid waarin je het shirt draagt.

We blijven streven naar perfectie in alles wat we doen, van het ontwerp en de kwaliteit van onze shirts tot de duurzaamheid die daarbij komt kijken.

Wij (Matthijs en Corné) delen onze passie voor het ondernemerschap. We hebben elkaar 25 jaar geleden leren kennen en ons werkzame leven heeft ons geleid door verschillende sectoren, van detailhandel tot groothandel. Waarbij we altijd streven naar de meest hoogwaardige kwaliteit voor de beste prijs.

V-NUS blinkt uit in kwaliteit, zonder duurzaamheid uit het oog te verliezen.

Om de duurzaamheid van onze producten kracht bij te zetten kan je namelijk je oude V-NUS shirts kosteloos retour sturen bij aanschaf van nieuwe shirts, waarbij wij zorgdragen voor een biologisch verantwoorde verwerking. 

V-NUS shirt perfectie

Het team

Corne V-NUS
Corné Breure​
Matthijs V-NUS
Matthijs de Vries

Wij staan voor je klaar!

Vragen, opmerking of wil je iets aan ons kwijt? Neem dan contact met ons op via de onderstaande gegevens of het contact formulier. We beantwoorden deze zo snel mogelijk!

V-NUS
IJweg 686
2131 LR Hoofddorp

085-0609364
info@v-nus.nl

ABN-AMRO Bank: NL02ABNA0103083200

KvK-nummer: 83526455

BTW-nummer: NL862904560B01

Vragen?

VNUS-Ondershirt

10% Korting

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang korting bij de eerste bestelling.*

alleen voor nieuwe klanten

× Direct chatten