• GRATIS VERZENDING bij besteding vanaf €50,-
    • voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
    • 30 dagen retour, niet goed geld terug.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen


Hoe weet ik welke maat ik moet bestellen?

Over het algemeen geldt dat je het beste de maat kunt bestellen die je gewoonlijk ook bestelt voor een t-shirt. Bij twijfel tussen 2 maten, raden we je aan de kleinere van de twee te bestellen.

 

 Hoe zit het met verzendkosten? 

Binnen Nederland geldt GRATIS verzenden.

Wij verzenden jouw bestelling gratis naar België en Duitsland vanaf € 99,-. Beneden dit bedrag betaal je € 6,95 verzendkosten.

Wij verzenden jouw bestelling gratis naar Denemarken, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk en Zweden vanaf € 150,-. Beneden dit bedrag betaal je € 9,95 verzendkosten.

Onder verzendkosten vallen zowel de portokosten, als ook de verpakkings- en administratiekosten.

 

Hoe wordt mijn order verzonden en afgeleverd?

De t-shirts worden per 2-pack (twee stuks) verpakt in een brievenbusdoos en verzonden met PostNL. De brievenbusdoos past door de brievenbus, dus je hoeft niet thuis te blijven om een pakketje in ontvangst te nemen. De t-shirts liggen op de deurmat of in de brievenbus als je thuis komt.

Bij een bestelling van vier t-shirts (twee 2-packs) of meer, ontvang je jouw bestelling als pakket. Je krijgt een email met de track&trace gegevens, zodat je jouw bestelling kan volgen.

 

Hoe lang duurt het voordat ik de t-shirts in huis heb?

We streven naar een levertijd van maximaal 1 werkdag (na ontvangst van de betaling) binnen Nederland. Vaak gaat jouw bestelling dezelfde dag nog de deur uit en ontvang je deze de volgende dag al. Voor bestellingen naar België en Duitsland streven wij naar een maximale levertijd van 2 werkdagen. Naar de overige EU-landen maximaal 7 werkdagen.

 

Hoe is jullie retourbeleid?

De bestelling kan binnen 14 dagen geretourneerd worden, mits ongedragen (passen mag natuurlijk wel), onbeschadigd, ongewassen en met bijsluiting van de factuur of pakbon. Retourzendingen zonder factuur of pakbon worden niet in behandeling genomen. 

De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

  • Stuur een email aan info@v-nus.nl met als subject: RETOUR en vermeld welke artikelen je wilt retourneren.
  • Artikelen, samen met de factuur, in de originele (of soortgelijke) verpakking ,voldoende gefrankeerd terugsturen naar:

V-nus 
t.a.v. Retourafdeling
Ijweg 686
2131LR Hoofddorp
Nederland


Ruilen

Een artikel kan binnen 14 dagen geruild worden voor een ander artikel. mits ongedragen (passen mag natuurlijk wel), onbeschadigd, ongewassen en met bijsluiting van de factuur of pakbon. Retourzendingen zonder factuur of pakbon worden niet in behandeling genomen. 

De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. V-nus neemt de kosten voor het toesturen van de nieuwe artikelen voor haar rekening.

Wil je iets ruilen?

  • Stuur een email aan info@v-nus.nl met als subject: RUILEN en vermeld welke artikelen je wilt ruilen
  • Artikelen, samen met de factuur, in de originele (of soortgelijke) verpakking ,voldoende gefrankeerd terugsturen naar:

V-nus 
t.a.v. Retourafdeling
Ijweg 686
2131LR Hoofddorp
Nederland

  • Nadat wij de retourzending hebben ontvangen, sturen wij direct de nieuwe artikelen naar je toe.

Hoe zijn jullie te bereiken?

Voor klachten en/of opmerkingen zijn we te bereiken via: info@v-nus.nl of via het invullen van het Contactformulier. Mocht je echter toch liever telefonisch contact met ons willen hebben vul dan jouw telefoonnummer in in het contactformulier en wij bellen jou zo spoedig mogelijk terug. Of wij zijn te bereiken op telefoonnummer: 085-0609364.

 

Hoe kan ik betalen?

Je kunt kiezen uit onderstaande betaalmethoden:

IDEAL
Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internetbetaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Achteraf betalen

Eerst kijken en dan betalen. Kies Billink in het betaalscherm en betaal na ontvangst van je bestelling binnen 14 dagen.

Creditcard
Je kunt betalen met Mastercard en Visa 

Kan ik een bestelling buiten Nederland laten bezorgen?

Ja zeker. Voor verzendingen naar België en Duitsland verzenden wij gratis vanaf € 99,-. per bestelling. Beneden dit bedrag hanteren wij €6,95 verzendkosten. Naar Denemarken, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk en Zweden verzenden wij gratis vanaf € 150,-. Beneden dit bedrag hanteren wij € 9,95 verzendkosten per bestelling. Voor tarieven voor verzendingen naar andere landen kun je contact opnemen met info@v-nus.nl

 

Kan ik ook gebruik maken van een ander afleveradres dan het factuuradres?

Dat kan. Bij het invullen van je adresgegevens kun je kiezen voor een afwijkend afleveradres.

 

Hoe kan ik het t-shirt het best behandelen?

De shirts kunnen gewassen worden op 40 graden. Gebruik niet te veel wasmiddel, dat veroorzaakt extra krimpen.

De V-nus Stretch en Dry Comfort kunnen niet in de droger.

De shirts blijven het mooist als je ze nat ophangt.