Veelgestelde vragen


Hoe weet ik welke maat ik moet bestellen?

Over het algemeen geldt dat je het beste de maat kunt bestellen die je gewoonlijk ook bestelt voor een t-shirt. Bij twijfel tussen 2 maten, raden we je aan de kleinere van de twee te bestellen.

 

 

Hoe zit het met verzendkosten? 

Binnen Nederland geldt GRATIS verzenden vanaf € 50,-. Beneden dit bedrag betaal je € 2,95.

Wij verzenden jouw bestelling gratis naar België  en Duitsland vanaf € 99,-. Beneden dit bedrag betaal je € 6,95 verzendkosten.

Wij verzenden jouw bestelling gratis naar Denemarken, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk en Zweden vanaf € 150,-. Beneden dit bedrag betaal je € 9,95 verzendkosten.

Onder verzendkosten vallen zowel de portokosten, als ook de verpakkings- en administratiekosten.

 

Hoe wordt mijn order verzonden en afgeleverd?

De t-shirts worden per 2-pack (twee stuks) verpakt in een brievenbusdoos en verzonden met PostNL. De brievenbusdoos past door de brievenbus, dus je hoeft niet thuis te blijven om een pakketje in ontvangst te nemen. De t-shirts liggen op de deurmat of in de brievenbus als je thuis komt.

Bij een bestelling van vier t-shirts (twee 2-packs) of meer, ontvang je jouw bestelling als pakket. Je krijgt een email met de track&trace gegevens, zodat je jouw bestelling kan volgen.

 

Hoe lang duurt het voordat ik de t-shirts in huis heb?

We streven naar een levertijd van maximaal drie werkdagen (na ontvangst van de betaling) binnen Nederland. Vaak gaat jouw bestelling dezelfde dag nog de deur uit en ontvang je deze de volgende dag al. Voor bestellingen naar België en Duitsland streven wij naar een maximale levertijd van 5 werkdagen. Naar de overige EU-landen maximaal 7 werkdagen.

 

Hoe is jullie retourbeleid?

Retourneren Nederland
De bestelling kan binnen veertien dagen geretourneerd worden, mits ongedragen (uiteraard mogen de shirts wel gepast worden), onbeschadigd en ongewassen. Sluit de factuur of pakbon bij en vermeld hierbij wat de reden is van het retourneren. Retourzendingen zonder factuur worden niet in behandeling genomen.

De portokosten van een retourzending binnen Nederland nemen wij voor onze rekening. Stuur een email aan info@v-nus.nl en je ontvangt van ons een retourlabel.

Terugbetaling vindt plaats binnen tien werkdagen, nadat V-nus de t-shirts retour heeft gekregen. 

Zodra uw retourzending is aangekomen, ontvangt u hiervan een bevestiging per e-mail. Mocht u deze e-mail echter binnen 10 dagen na het opsturen van uw zending niet hebben ontvangen, neem dan direct contact met ons op.
 

Retourneren buiten Nederland

De verzendkosten voor retourzendingen buiten Nederland zijn voor eigen rekening. Je kunt de artikelen terugsturen naar het volgende adres:

Retouradres
V-nus
t.a.v. retourafdeling
Willem Arntszlaan 141
3734 EE Den Dolder
Nederland

Ruilen
Een artikel kan geruild worden voor een andere maat.


Voorwaarden voor ruilen zijn:

  • Ruilen alleen mogelijk binnen dertig dagen.
  • De t-shirts dienen niet gedragen (passen geen probleem), onbeschadigd en ongewassen te zijn.
  • Binnen Nederland zal V-nus zal de retourkosten op zich nemen en ook de verzendkosten voor het versturen van het artikel in de gewijzigde maat of kleur
  • Sluit de factuur of pakbon bij.
  • Vermeld duidelijk op de factuur tegen welke maat je wilt ruilen.

 

Hoe zijn jullie te bereiken?

Voor klachten en/of opmerkingen zijn we te bereiken via: info@v-nus.nl of via het invullen van het Contactformulier. Mocht je echter toch liever telefonisch contact met ons willen hebben vul dan jouw telefoonnummer in in het contactformulier en wij bellen jou zo spoedig mogelijk terug. Of wij zijn te bereiken op telefoonnummer: 085-3036584.

 

Hoe kan ik betalen?

Je kunt kiezen uit onderstaande betaalmethoden:

IDEAL
Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internetbetaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Creditcard
Je kunt betalen met Mastercard en Visa 

PayPal
Je kunt ook met Paypal betalen.

 

Kan ik een bestelling buiten Nederland laten bezorgen?

Ja zeker. Voor verzendingen naar België en Duitsland verzenden wij gratis vanaf € 99,-. per bestelling. Beneden dit bedrag hanteren wij €6,95 verzendkosten. Naar Denemarken, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk en Zweden verzenden wij gratis vanaf € 150,-. Beneden dit bedrag hanteren wij € 9,95 verzendkosten per bestelling. Voor tarieven voor verzendingen naar andere landen kun je contact opnemen met info@v-nus.nl

 

Kan ik ook gebruik maken van een ander afleveradres dan het factuuradres?

Dat kan. Bij het invullen van je adresgegevens kun je kiezen voor een afwijkend afleveradres.

 

Hoe kan ik het t-shirt het best behandelen?

De shirts kunnen gewassen worden op 40 graden. Gebruik niet te veel wasmiddel, dat veroorzaakt extra krimpen.

De V-nus Stretch kan niet in de droger.

De shirts blijven het mooist als je ze nat ophangt.