Invisible shirt

Het invisible shirt van V-nus

Je stapt je bed uit, kleed je na het douchen aan voor die belangrijke afspraak en kijkt in de spiegel. Vervelend, je ziet een stukje van het t-shirt en het t-shirt schijnt door je overhemd heen. Zonder ondershirt is geen oplossing, want door de spanning van de afspraak ga je toch transpireren. Herkenbaar? Bestel dan nu een invisible shirt van V-nus! De V-nus Dry Comfort in de kleur Natural Sand schijnt niet door onder een licht overhemd. Bovendien weet je zeker dat je geen vervelende transpiratievlekken zult zien in je overhemd. En wist je dat de V-nus Stretch grey veel minder doorschijnt onder een wit of andere lichte kleur overhemd dan een wit ondershirt? De mate van doorschijnen hangt, naast de kleur van het shirt ook af van je eigen huidskleur.

V-nus verkoopt ondershirts in verschillende maten en kleuren. Deze zijn verkrijgbaar met zowel korte mouwen als lange mouwen. Het invisible t-shirt van V-nus biedt een perfecte oplossing voor de zakenman die er trendy uit wil zien met het overhemd aan de bovenkant open en te allen tijde fris de dag wil beginnen, maar ook fris wil eindigen.

Groot voordeel is dat je niet naar de weersomstandigheden hoeft te kijken. De oprichters van V-nus begrijpen als geen ander dat het in de winter wenselijk is om een shirt onder een overhemd te hebben om extra warmte te bieden. Wat ook prettig is, is dat een invisible shirt van V-nus extra lang is zodat het de hele dag in je broek blijft zitten. In de zomer daarentegen is het de perfecte oplossing om zweet op te vangen en bovendien niet door te laten. Ideaal om onder je overhemd te dragen, maar bijvoorbeeld ook onder een polo. 

Hét invisible t-shirt dat transpiratie opvangt!

Veel mannen transpireren bij de oksels en op de rug. Met een invisible shirt van V-nus voorkom je vlekken in je kostbare bovenkleding. De V-nus Dry Comfort is grotendeels gemaakt van TENCEL®. Deze natuurlijke vezel heeft de eigenschap dat het ruim 50% meer vocht opneemt dan katoen. Bovendien wordt het vocht weer teruggegeven aan de omgeving waardoor het shirt droog blijft. Dit invisible t-shirt zit als gegoten en voelt zeer comfortabel aan. 

Bekijk onze collectie in onze webshop en koop vandaag nog een invisible shirt. Wij verkopen naast t-shirts ook boxershorts en sokken