• GRATIS VERZENDING bij besteding vanaf €50,-
    • voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
    • 30 dagen retour, niet goed geld terug.

V Hals

V Hals shirt gezocht? Het dragen van een v hals heeft vele redenen. Bij ons staat functionaliteit hoog in het vaandel. Behalve dat het dragen van een v hals mode bewust is, beschermt het je overhemd. Het v hals t-shirt van V-nus beschermt zowel tegen zweetvlekken in je overhemd als tegen de geur van transpiratie. Daarnaast gaat er grote aandacht uit naar de onzichtbaarheid van onze producten.

Shirt onder overhemd

Het v hals shirt blijft namelijk verborgen onder uw zakelijke of casual kleding. Een V-nus shirt is een graag gezien product bij de businessman maar ook bij heren die er in hun vrije tijd wat zakelijker uit willen zien. Een overhemd kan uiteraard ook gedragen worden bij casual doeleinden. Daarom is het fijn als er een onzichtbaar shirt onder overhemd verkrijgbaar is. In vrijwel alle gevallen wordt er graag een t-shirt onzichtbaar onder het overhemd gedragen.

T shirt v hals

Steeds meer mannen zijn op zoek naar een v hals t-shirt voor onder het overhemd, maar ook vrouwen vinden dit steeds belangrijker. Vrouwen vinden het namelijk steeds meer aantrekkelijk en ‘sexy’ wanneer het overhemd iets verder open staat. Met een V-nus t shirt v hals slaat u meerdere vliegen in één klap. Comfort, mode én functionaliteit zitten namelijk bij onze producten inbegrepen. Het v hals shirt is daarnaast ook nog eens extra lang. Waar een standaard shirt al snel uit je broek kruipt, blijft een V-nus v hals shirt gemakkelijk zitten. Voor de wat langere man is dit een prettige bijkomstigheid, omdat die eindelijk een shirt of v hals vindt dat niet te kort is. 

Van onze klanten krijgen we vaak te horen dat het v hals shirt van V-nus ruimschoots voldoet aan de verwachting. Waar de concurrent het product meestal duurder aanbiedt, heeft V-nus een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Het shirt heeft een goede pasvorm, krimpt nauwelijks na het wassen en is in verschillende kleuren verkrijgbaar. 

Onzichtbaar tshirt met diepe v hals

De V-nus shirts zijn onzichtbaar te dragen onder je overhemd! De V-hals van het V-nus V hals shirt is immers extra diep en breed uitgesneden, zodat je echt geen stukje van het v hals tshirt ziet zitten, ook niet als je de bovenste 2 knoopjes van je overhemd open draagt. Wat zo’n stukje wit tshirt wil je toch niet meer zien? Daarbij schijnen de V-nus Dry Comfort Natural Sand en de V-nus Stretch grey het minst door onder een licht of dun overhemd. Bovendien bevat het t shirt v hals geen labels, waardoor het  prima zit. Geen hinderlijk gekriebel van een label in je nek.