• GRATIS VERZENDING bij besteding vanaf €50,-
    • voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
    • 30 dagen retour, niet goed geld terug.

anti zweet shirts

Anti zweet shirts - V-nus

Anti zweet shirts zijn ideaal wanneer je het snel warm hebt en je wilt voorkomen dat er zichtbare plekken ontstaan in je overhemd. Vnus heeft een uitgebreid aanbod onder shirts die hierbij helpen. Overmatig transpireren kan voor ongemakkelijke situaties en schaamte zorgen. De medische term voor overmatig zweten is: Hyperhidrose. Wie last heeft van deze zweet meer dan nodig is om het lichaam te beschermen tegen oververhitting. Er zijn natuurlijk ook warmtebehandelingen of botoxinjecties mogelijk om van het overmatige zweten af te komen maar dit zijn vaak kostbare behandelingen. De anti zweet shirts van Vnus zijn voordelige en stijlvolle oplossingen voor jouw probleem.

Anti transpiratie ondershirt Vnus

De shirts van Vnus zitten comfortabel en zijn gemaakt van TENCEL. Deze stof zorgt is zo zacht als zijde, zo sterk als polyester, zo makkelijk te verzorgen als acryl, zo koel en plezierig als linnen, zo warm als wol, en veel beter vocht absorberend dan katoen. TENCEL® is gemaakt van natuurlijke houtcellulose, afkomstig van de eucalyptusboom, combineert de meest gewilde en belangrijke eigenschappen van vele natuurlijke en synthetische vezels. 

Anti zweet - subliem vochtmanagement

TENCEL® heeft een meer dan uitstekende opname van transpiratievocht. Het absorbeert ruim 50% meer vocht dan katoen en staat het vocht vervolgens direct weer af aan de atmosfeer. Dus geen natte plekken meer onder je oksel of op je rug. TENCEL® wordt niet voor niets al veel gebruikt voor bed bekledingsstoffen. Doordat transpiratievocht zo goed in de TENCEL®-vezel wordt opgenomen, voelen bacterieën er zich niet thuis. Het vocht wordt direct geabsorbeerd van de huid, en naar de binnenkant van de vezel getransporteerd. Op die manier ontstaat er geen vochtlaagje op de huid, waar bacteriën kunnen groeien.TENCEL® voorkomt derhalve bacterieëngroei en daardoor ook huidirritatie.  Doordat transpiratievocht zo goed in de TENCEL®-vezel wordt opgenomen, voelen bacteriën er zich niet thuis. Het vocht wordt direct geabsorbeerd van de huid, en naar de binnenkant van de vezel getransporteerd. Op die manier ontstaat er geen vochtlaagje op de huid, waar bacteriën kunnen groeien.TENCEL® voorkomt derhalve bacteriegroei en daardoor ook huidirritatie.

Anti zweet shirts bestellen op V-nus.nl

Op v-nus.nl heeft u de keuze uit twee verschillende shirts die zijn gemaakt van TENCEL® Dry Comfort Naturel Sand en de Dry Comfort White. Extra voordelig jouw anti zweet shirts kopen? bestel dan een van de voordeelset verpakkingen met TENCEL® onder shirts. 

Anti zweet shirt V-nus 

anti zweet shirt